Skiltning er meget mere end blot at sætte folie på en plade

Et skilt er ikke bare et skiltmen meget andet som der nogle gange også skal tænkes på.
Hos Luba.dk har du mulighed for at købe rådgivning om skilteprofilering uanset om du ønsker at købe dine skilteprofileringsprodukter hos os eller at du ønsker at en anden skilteproducent skal klare denne opgave. Vi samarbejder med en del skilteproducenter i forbindelse med vores eget skiltefirma og kender en del til branchens skilteproducenter.

Mange er glade for at få den nødvendige rådgivning om skiltning, så de ikke spilder deres penge på den forkerte måde, så de skal lave deres skilte om flere gange før de når de til den rigtige måde at profilere deres firma og deres produkter på.

Vi kan også hjælpe dig så du får den rigtige løsning fra start af!

Derfor er det muligt også at få rådgivning hos os, når du køber skilte. Indehaveren er langt henne i Indretningsarkitektstudiet (2/3), hvor han ligger med et snit på 10,7 indtil videre. Gennem denne grundige uddannelse har vi også større kendskab til farvesammensætning, placering, indretningsforslag og meget andet, der er vigtigt for dig så du får den optimale profilering.

Herudover rådgiver vi også om handicapindretning, og kan som måske landets eneste skiltefirma rådgive indenfor begge områder. Handicapindretning skyldes en baggrund i en gammel arbejdsskade samt vi har to børn med handicap med den erfaring vi har opbygget også udfra HandicapBarn.dk, som er en webportal for forældre med handicappede børn.

Artikler som tilhører Luba Skilte må ikke gengives fuld ud uden tilladelelse fra Luba Skilte.dk Der tages forbehold for prisændringer fra leverandører, tastefejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, valutaændringer og force majeure. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

BEMÆRK! Alle priser er angivet ekskl. moms. Ordrer under DKK 500,00 ekskl. moms pålægges et administrationsgebyr på DKK 100,00 (ekskl moms)
Specialproduceret varer, herunder varer som indeholder skåret folie og print, kan ikke returneres - øvrige varer kan kun returneres efter særskilt aftale jfr salgs- og leveringsbetingelser.
Forsendelser faktureres efter faktiske omkostninger. 
Priserne er baseret på modtagelse af printklar fil / folieskåret fil - men kan også mod tillæg står for dette.

Oversigt over timepriser mm

Timeløn montage.    439,-
Timeløn DTP opsæt. 539,-
Let klargøring af fil til print 250,- stk
alle priser ex.moms

Kontakt os

Luba.dk - rådgivende skiltefirma

Flensborglandevej 16, Rørkær
6370 Tønder
(Fremmøde helst efter aftale
så vi har tid til dig når du kommer)

T6089 6379

F